Graphic Avenue - Displaying items by tag: tutorial
Menu
A+ A A-

Personal branding

Bij personal branding beschouw je jezelf als een merk. Je weet wat je uniek maakt en je wilt jezelf onderscheiden van anderen en dit ook uit dragen. Met je personal brand wil je positieve beelden en associaties oproepen. Dit geldt zeker voor professionals in de zakelijke dienstverlening. Belangrijk hierbij is authenticiteit. Het gaat absoluut niet om het spelen van een rol.

Read more...

Automatisch paginanummers toevoegen in InDesign

Je hebt een prachtig boek of tijdschrift opgemaakt in InDesign, en handmatig een paginanummer toegevoegd op elke bladzijde. Maar nu moet er een pagina extra worden toegevoegd, ergens in het midden natuurlijk. Een ramp, want al je paginanummers kloppen niet meer. Dit kan handiger. Hoe? Lees het in deze tutorial.

Read more...

Een watermerk aan een foto toevoegen

Je hebt prachtige foto's gemaakt en je wilt deze graag met iedereen delen, bijvoorbeeld via Facebook. Maar je wilt niet dat iedereen zomaar ongevraagd jouw foto's gaat gebruiken. De oplossing hiervoor is een watermerk toevoegen aan jou foto's. Hoe? Dat lees je in deze tutorial.

Read more...

Een Facebookbericht plannen

Je wilt je bedrijfspagina op Facebook vullen met goede en aantrekkelijke berichten, maar je hebt niet altijd de tijd om berichten te posten. Hier heeft Facebook een oplossing voor. Je kan namelijk de publicaties van je berichten plannen. In de volgende tutorial leg ik je uit hoe dit in zijn werk gaat.

Read more...