Canva

Basiscursus Canva

Canva is hét gratis online ontwerpprogramma van dit moment. Met deze tool ontwerp je zelf eenvoudig de mooiste dingen. En het ziet er meteen professioneel uit. De eerste keer dat je Canva gaat gebruiken, kan het wat overweldigend lijken. Er is zoveel mogelijk met dit programma. Je kan er logo’s, briefpapier, folders, posters, e-books, social media posts  en nog veel meer mee ontwerpen. Juist daarom heb ik deze basiscursus samen gesteld, zodat jij niet alles zelf hoeft uit te zoeken en meteen aan de slag kunt.

Wil jij...

  • zelf ontwerpen maken voor jouw bedrijf?
  • direct aan de slag?
  • niet alles zelf hoeven uit te zoeken?
  • een professionele uitstraling voor jouw bedrijf?
  • social media posts maken?

Meld je dan aan voor mijn Canva nieuwsbrief (geen zorgen, je wordt niet gespamd) en ontvang gratis de basiscursus Canva ter waarde van € 47,-

In een fijne video training van 22:15 minuten neem ik je mee in het starten met Canva. Ik laat je zien waar je de sjablonen vindt. Maar ook hoe je foto’s en teksten aanpast. En natuurlijk hoe je een ontwerp downloadt. Meld je snel aan. Meer dan 2000 gingen je al voor.

Esmee: Complimenten voor deze Canva cursus. Vannacht aan begonnen en vloog er zo doorheen, duidelijk uitgelegd en goed te volgen.