Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Heb je problemen met inloggen? Of heb je een andere vraag? Check even de veelgestelde vragen hieronder. Staat je antwoord er niet bij? Neem dan contact op.

Contactpersoon

Ankie Gijsel

Telefoonnummer

Veelgestelde vragen

Overal! Het complete programma is online te volgen, vanaf elke plaats met een internetverbinding.

Nee, alles kan je in eigen tempo, binnen 12 weken, volgen. De livecalls zullen worden opgenomen, dus als je er een keer niet bij kunt zijn, kan je deze terugkijken.

Absoluut niet. Dit programma is geschikt voor zowel beginnende ondernemers als mensen die al een tijd bezig zijn met ondernemen.

Het hele programma blijft 3 maanden toegankelijk vanaf de startdatum.

Je kunt betalen met iDeal (bank).

Absoluut! Ik ben er zo van overtuigd dat je er veel aan gaat hebben, dat ik je het volledige bedrag terugbetaal (binnen 14 dagen) als je het niets vindt. Als je alle oefeningen hebt meegedaan kun je mij mailen (ankie@graphic-avenue.nl) en dan stort ik zonder vragen het geld retour.

De datum staat nog niet vast, maar dat wordt waarschijnlijk april 2020. Houdt er rekening mee dat het dan niet meer voor de pilotprijs gaat zijn.

Nee, dat is niet mogelijk. We starten met een vaste groep. Deze groep loopt samen het hele programma door.

Dat klopt, je hebt 12 weken de tijd om de 9 modules te doorlopen. Je kunt ongeveer een module per week behandelen, en zo heb je extra tijd als je een keer een week druk bent met andere zaken.

Wil jij ook deelnemen aan de Academy?