fbpx
Canva bootcamp
Canva bootcamp

Breng jouw Canva skills naar 
the Next Level!

Van maandag 1 februari tot en met vrijdag 5 februari.
Aanmelden voor 20 januari is 10 euro early bird korting!

Aandacht pakken en vasthouden

In deze snelle informatie samenleving wordt het steeds moeilijker om de aandacht te grijpen. Iedereen krijgt een overload aan informatie. Je moet dus opvallen om er uit te springen. 

Canva gaat jou hierbij helpen!

  • Zichtbaarheid vergroten: met originele content die de aandacht opeist en waar je niet zomaar voorbij scrollt.
  • Haal alles uit Canva wat er in zit. Je kunt er zoveel uithalen. Andere software heb je niet nodig.
  • Ontdek de geheimen van het maken van videocontent met Canva

Tijdens deze bootcamp leer je

Eigenwijs te zijn.

Je krijgt een megalading aan inspiratie voor nieuwe en originele content voor jouw bedrijf. Spring eruit, wees origineel. Volg niet de massa, maar wees eigenwijs jezelf.

Opvallende video's maken

Video wordt steeds belangrijker. En Canva is je vriend hierbij. Van introvideo voor YouTube tot opvallende social media post.

Beeldmanipulatie

Photoshop, move over. Met Canva kan je de meest geweldige beeldeffecten bereiken. En veel eenvoudiger en sneller te leren dan een programma als Photoshop.

Schaduwen toepassen

Met schaduwen kan je zulke gave effecten bereiken. Je kunt je niet voorstellen dat je dit met Canva kunt bereiken.

Tekstmanipulatie

Beeld door tekst heen laten lopen. Werken met diepte. Prachtig opgemaakte teksten. Hier heb je geen Adobe programma voor nodig. Je gaat dit doen in Canva.

Animated GIF maken

Je eigen bedrijfsgifje van je logo, een grappige animated GIF voor je social media of een functionele GIF voor je e-mailhandtekening. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat andere deelnemers zeggen:

Verslavend

Een masterclass canva bij Ankie is zeker aan te raden. Ze vertelt enthousiast wat de mogelijkheden zijn en kan goed uitleg geven over de verschillende functies. Als je vragen hebt staat ze voor je klaar wat ik echt als een pluspunt ervaar. Mijn ervaring is als je eenmaal aan de slag gaat, pas op want het werkt verslavend 🙂. Kom je dingen tegen waarvan je graag wilt weten hoe het ook alweer moest.

Marieke Gerreman  

Alle ruimte om vragen te stellen

De sfeer tijdens de masterclass was heel fijn. Er was alle ruimte om vragen te stellen. Heel fijn hoe je kon meekijken op het scherm hoe je de foto’s bewerkt. Een aanrader om een masterclass bij Ankie van Graphic avenue te volgen!

Nicole van Pamelen

Canva Bootcamp praktische informatie

  • De bootcamp duurt 5 dagen. Van maandag 1 februari t/m vrijdag 5 februari.
  • Je hoeft niet live aanwezig te zijn. Je kunt alle content tot 4 weken terugkijken.
  • De bootcamp vindt plaats in een besloten Facebookgroep. Na aanmelding voor de bootcamp ontvang je de toegangsinformatie.
  • Deelname aan de bootcamp kost 47 euro excl. BTW. Early bird tickets (t/m 20 januari) zijn verkrijgbaar voor 37 euro excl. BTW. 
  • Voor de bootcamp is het handig als je een Canva Pro abonnement hebt, maar niet absoluut noodzakelijk. Voor bepaalde zaken die enkel in Canva Pro kunnen, zal ik een alternatief aanduiden voor de gratis Canva versie. Je kunt ook een gratis 30 dagen proefabonnement op Canva Pro afsluiten.
  • Per deelname gaat € 5,-  naar het goede doel "The Ocean Cleanup".
  • Nog vragen? Stuur een mail naar ankie@graphic-avenue.nl

The Ocean Cleanup

Met vormgeving wil ik, Ankie, de wereld mooier maken. En graag draag ik ook mijn steentje bij om de wereld op een andere manier mooier te maken. Daarom gaat € 5,- van elke deelnemer rechtstreeks naar dit goede doel.

Voor meer informatie over The Ocean Cleanup, klik hier.

© 2021, Graphic Avenue