Grafisch ontwerp van A tot Z

Graphic Avenue helpt jou bij alles waarin tekst en beeld samenkomen. Schakel je mij in? Dan schakel je een echte expert in op het gebied van grafische vormgeving.

Met mijn werk sluit ik aan bij wat jij als merk of organisatie wilt overbrengen. Dat is een gevoel. Het gaat om uitstraling. Als je uitstraling consistent is, ontstaat herkenbaarheid. En mensen doen graag zaken met bedrijven die ze kennen, die goed voelen.

Ankie Gijsel

De Vorm?


Dat kan van alles zijn. Het aanbod van Graphic Avenue is breed.

Dit doe ik allemaal:

 • Logo's ontwerpen
 • Huisstijl vormgeven
 • Drukwerkvoorbereiding
 • Productverpakkingen
 • (Re)Branding
 • Social media visuals
 • Canva-templates voor social media
 • E-books, werkboeken en magazines

Voor wie?


Als jij dat wilt, ben ik jouw designcollega op afstand. Ik werk veel voor repro-, marketing en communicatie-afdelingen in het MKB. Voor hen met ik slechts één mailtje of belletje weg. Fijn als je het druk hebt.

Ook (startende) ondernemers help ik graag. Bijvoorbeeld bij (re)branding, het ontwikkelen van een nieuw logo of complete huisstijl. Of om je klanten – ook in drukke periodes voor jouw bedrijf – continuïteit te blijven bieden op het gebied van fraai vormgegeven marketingcommunicatie-uitingen en social media content.

Ik ben benieuwd naar jouw vormgevingsvraagstuk!

Want: een ontwerp maken doe ik niet alleen, maar altijd samen met jou. Jij weet tenslotte wie jouw ideale klant is. Jij weet wat je wilt bereiken met een grafisch product. En misschien heb je zelfs al een beeld bij hoe jouw eindproduct eruit moet zien. Na een zorgvuldige intake, zet ik ideeën om in professionele ontwerpen die de juiste snaar raken.

De voordelen van Canva

Ik heb ervaring met alle relevante ontwerpprogramma’s. Photoshop, Illustrator en Indesign – uit het Adobe-pakket – hebben geen geheimen voor mij. Daarnaast heb ik me sinds 2017 gespecialiseerd in Canva. Sterker nog: ik kan toveren met deze tool! (Ik noem mijzelf niet voor niks de Canva Witch ?) En daar profiteer jij als opdrachtgever gewoon van mee.

Hoe dan?

 • Jij hebt 24/7 toegang tot al jouw ontwerpen, in de online omgeving van Canva;
 • Als ondernemer of marcom-professional kun je de ontwerpen die ik maak naar eigen inzicht aanpassen, of standaard templates vullen;
 • Canva is gratis. En ook als je kiest voor een eigen (betaald) Pro-account, betaal je véél minder dan voor bijvoorbeeld een Adobe-licentie.

Meer weten over Canva? Check deze pagina.

Tevreden klanten van Graphic Avenue

Swaans communicatie
Zeeuwse Vlegel
Online marketing huis
De Groote Slock
EJB Advice
Gettn. Strongr.
Artext
Den Dullaert
Gildefeesten Sluiskil
KU Leuven
TebesT
Zadkine business college
Studio Be Bold
Wijkraad Binnenstad Terneuzen