fbpx
Ankie van Graphic Avenue heeft voor mij mijn huisstijl ontworpen en hier ben ik ontzettend blij mee. Ankie heeft het logo precies gemaakt zoals ik het in mijn hoofd had. Mooier nog zelfs, als ik eerlijk ben. De samenwerking was top en helemaal gericht op het beste resultaat. Als ik meer nodig heb, laat ik het zeker weer bij Ankie doen. Ik kan iedereen Graphic Avenue aanraden. Topper!

Prijzen

Oktober kerstactie

De kerstdagen zijn er sneller dan je denkt. Wees origineel en verstuur dit jaar een kerstkaart speciaal afgestemd op jouw bedrijf, met een op maat gemaakt ontwerp. Laat deze in een opvallende gekleurde envelop op de deurmat vallen van je klant of zakenrelatie. Een echte kaart wordt gewaardeerd, zeker in het digitale tijdperk.

Wanneer jij je kerstkaarten deze maand (oktober) al besteld bij mij, ontvang je 100 speciaal voor jou ontworpen kaarten, inclusief gekleurde envelop in een kleur naar keuze voor € 195,- excl. BTW. Deze prijs is inclusief 1 correctieronde en gratis levering binnen Nederland.

Natuurlijk heb ik wel wat input van jou nodig. Een telefoongesprek of Skypecall van maximum 30 minuten is voldoende om mij een idee te geven wat voor kaart er past bij jouw bedrijf en jouw klanten of relaties.

Wil je er dit jaar eens op tijd bij zijn met je kerstkaart en ben je geïnteresseerd in bovenstaand aanbod?
Mail me dan: ankie@graphic-avenue.nl

Standaard uurtarief

€ 63,- 

Strippenkaart

 •  5 uur: 20 strippen à 1 kwartier → € 315,- (€ 63,-/uur)
 • 10 uur: 40 strippen à 1 kwartier → € 610,- (€ 61,-/uur)
 • 15 uur: 60 strippen à 1 kwartier → € 870,- (€ 58,-/uur)
 • 20 uur: 80 strippen à 1 kwartier → € 1100,- (€ 55,-/uur)

Opmaak magazine of e-book (pdf)

Basisprijs: € 75,-
Plus prijs per pagina: € 17,50 (met een minimum prijs van € 100,-)

 

Richtprijzen

De prijzen op deze pagina geven een indruk van de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we tijdens een gesprek kijken naar wat je echt nodig hebt en zo een passend pakket speciaal voor jou samenstellen.7

Ankie heeft mijn logo ontworpen voor mijn nieuwe bedrijf. Ze werkt snel, denkt mee en komt met mooie voorstellen. En ze is nog een heel fijn persoon om mee te werken. Dank je wel!!

Huisstijl

Als startende ondernemer heb je niks aan een “goede” huisstijl. Je wilt een professionele indruk achterlaten. Toch zijn er veel beginnende ondernemers die zelf aan de slag gaan en een eigen gemaakt visitekaartje en logo presenteren aan hun klant. Laat je zo de eerste indruk achter die je wilt maken?

Je hebt een goede huisstijl en je hebt een geweldige huisstijl. Eén die consequent doorgevoerd wordt, zowel online als offline. Die zorgt voor herkenbaarheid bij je potentiële klanten. Dat is toch wat je wilt?

 • Wil jij goed voor de dag komen als (startende) ondernemer?
 • Wil jij zichtbaar zijn op alle gebieden en hierin een duidelijke lijn, eenheid en stijl hebben?
 • Wil je, samen met je (toekomstige) team op een consistente manier communiceren met je klanten?
 • Wil jij opvallen tussen alle andere ondernemingen?
 • Wil je een goede basis en leidraad voor jouw huisstijl?
 • Kortom: ben jij er klaar voor om zichtbaar te worden en meer klanten aan te trekken?

Een goede huisstijl houdt veel meer in dan enkel een goed logo. Het gaat er ook om dat je je huisstijl consequent toepast: op je website, visitekaartjes, flyers, maar ook op je social media. Graphic Avenue maakt, in samenspraak met jou, dé huisstijl die past bij jou en je bedrijf. 

Werkwijze

 • Een goede huisstijl kan alleen worden ontworpen, wanneer ik jou en je bedrijf zo goed mogelijk ken. Daarom start elk ontwerp met een vragenlijst en uitgebreid gesprek.
 • Om helder te krijgen wat jouw visie is voor je bedrijf, vraag ik je ook om een moodboard te maken. Maak je geen zorgen, ik leg je precies uit hoe je dit doet. Het voordeel van een moodboard is dat het uiteindelijke ontwerp super goed gaat aansluiten op jouw verwachtingen.
 • Na een brainstorm krijg je van mij uiteindelijk 3 logo voorstellen, die we uitgebreid gaan bespreken.
 • Na enkele correctierondes ligt er een definitief logo-ontwerp. Dit ontvang je in diverse bestandsformaten, geschikt voor gebruik online als in drukwerk.
 • Nu je logo definitief is, wordt de rest van je huisstijl verder uitgewerkt. Dit houdt in (in overleg): visitekaartje, briefpapier en diverse templates voor social media.
 • Na goedkeuring ontvang je je huisstijl digitaal. Indien gewenst kan Graphic Avenue ook het drukwerk voor je bedrijf verzorgen.
 • Als afsluiter ontvang je je eigen branding document. Hierin ligt je complete huisstijl vastgelegd. Het is een document waarin je kleuren en lettertypes kunt opzoeken en waaraan je al je uitingen kunt toetsen, om te zien of deze binnen je huisstijl passen. Dit document is ook handig om te delen met je team of medewerkers, zodat iedereen jouw huisstijl op de juiste manier gebruikt.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Ankie van Graphic Avenue verrast en inspireert. Ze werkt snel en levert mooi resultaat. Ik heb meerdere dingen laten ontwerpen o.a. logo, e-book en flyers en ben meer dan blij en tevreden. Ik kan haar aan iedereen aan bevelen, ook voor starters!
Schuiven naar boven