fbpx

Meer omzet.

Groeien met je business. 

Dat wil jij toch ook?

Leer op de juiste manier zichtbaar te worden,
en laat hierdoor je omzet groeien.

Je krijgt onvoldoende klanten binnen nu,
waardoor je dus omzet misloopt

Voor sommigen lijkt het zo makkelijk: zichtbaar zijn, social media, prachtige website, en de klanten lijken naar hen toe te stromen alsof ze er niets voor moeten doen.

Dat geeft een heel vervelend gevoel. Zeker wanneer je weet dat jij gewoon beter bent dan je concurrenten. Maar door de (online) uitstraling van je concurrent kiezen klanten eerder voor zijn/haar bedrijf. Hierdoor moet jij ja zeggen tegen klanten waar je eigenlijk niet voor wilt werken, want er moet toch omzet binnen komen. Áls je al genoeg klanten kunt vinden.

Je hebt al diverse social media accounts, en je post hier regelmatig iets op. En je hoort dat dit een manier is om klanten binnen te krijgen. Het kost je veel tijd, maar voor jou levert het eigenlijk niets op.

Je weet dat je eigenlijk gewoon zichtbaarder moet zijn, en misschien zelfs moet gaan starten met video of met vloggen. Maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen, en eerlijk gezegd durf je ook niet zo goed.

Je hebt wel een logo, en een soort van huisstijl. Maar er mist consistentie. De uitstraling vind je eigenlijk nog niet professioneel genoeg, maar je weet niet zo goed waar dit aan ligt en hoe je dit moet aanpassen.

Om heel eerlijk te zijn ben je momenteel niet echt super blij met je bedrijf. Er is veel verbetering nodig om van jouw bedrijf je droombusiness te maken. Stiekem droom je daar wel van. Maar als je kijkt naar de realiteit denk je er ook wel eens aan om helemaal te stoppen als ondernemer en terug te gaan solliciteren.

Niet doen. Niet stoppen! Lees door, want ik kan je helpen!


Programma: GA Zichtbaar groeien

Tijdens dit online programma krijg je 3 maanden intensieve begeleiding. Samen gaan we doelen stellen en ervoor zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar wordt op de juiste manier én, nog veel belangrijker, bij de juiste personen. Waardoor je dit terug gaat zien in je omzet.


Online videotrainingen in 9 modules worden ondersteund door werkboeken, waardoor je het geleerde direct in de praktijk gaat brengen. Verder begeleid ik jou persoonlijk 1-op-1 met alles en motiveer je om te implementeren en stappen te zetten. Daardoor ga jij zeker groeien!


Door alles uit dit programma toe te passen voor jouw bedrijf, ga je gegarandeerd resultaat zien.

Er zijn momenteel slechts 3 plaatsen beschikbaar in het programma.

Wat krijg je allemaal als je je inschrijft:

Vanaf dat je je hebt ingeschreven, krijg je toegang tot de online leeromgeving. Je kunt dus direct beginnen.
De exacte data voor de 1-op-1 begeleiding en livedag worden later afgestemd met jou.

Intensieve 1-op-1 begeleiding

Niet enkel een online cursus, maar echte begeleiding,

1-op-1 de volle aandacht en focus, op jouw bedrijf afgestemd, waardoor je in 3 maanden megastappen gaat zetten.

Locatie onafhankelijk

Je kan dit programma vanaf elke plaats volgen. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en een webcam.


Levenslang toegang

Levenslange toegang tot alle online content én alle updates.

Werkboeken

Al het geleerde kan je direct in de praktijk brengen met behulp van de oefeningen in de werkboeken. 

Zij gingen je voor

Peter Simpelaar

Zeeuwse Vlegel

Ik ontwerp nu zelf mijn huisstijl

Vooral het persoonlijke contact tijdens het programma vond ik een meerwaarde. Het is niet "je hebt betaald, zoek het nu maar uit". 

Ik maak nu zelf al mijn ontwerpen voor de huisstijl van Zeeuwse Vlegel. Ik had niet verwacht dit te kunnen na het volgen van dit programma, maar achteraf gezien is het eigenlijk heel logisch.

Christy De Witt

Creatief ondernemer en kunstenaar

Geen ingewikkeld of hip gedoe

In haar programma laat Ankie je zien wat dat begrip nou precies inhoudt: ''zichtbaarheid''.
Van de basic dingen zoals je visitekaartje of een website maar ook: letterlijk zelf zichtbaar zijn, bij een netwerkbijeenkomst of met je gezicht op social media.
Dat doet ze op een heel nuchtere, heel praktische en heel toegankelijke manier. Geen ingewikkeld of hip gedoe, maar heel aards en heel toegankelijk.


Een aanrader zeker voor ondernemers die net beginnen maar ook een fijne opfrisser voor de ondernemer die al wat langer bezig is en weer even back to basic wil. Daarnaast is Ankie een echte aanpakker, die als ze ergens voor gaat, dat ook voluit doet - en ook nog eens een heel fijn mens!

Corina Ranschaert

De Knipcoach

Het was de investering zeker waard

Het programma 'GA Zichtbaar groeien' was voor mij zeer waardevol en compleet. Hele fijne en duidelijke uitleg. Alles stap voor stap en goed te volgen. Een training waar je gelijk mee aan de slag kunt als ondernemer op weg naar meer zichtbaarheid. Voor mij was het de investering zeker waard.

Ankie zelf is ook een hele lieve vriendelijke vrouw. Heel gedreven in haar vak. Korte lijntjes, daar hou ik van. Zeer fijn om met haar te mogen samenwerken.

Wat vind je in de online modules

Een korte samenvatting

1

 • Hoe vergroot je de verkoop van jouw product of dienst?
 • Waarom is het winnen van vertrouwen bij je potentiële klant belangrijk en hoe doe je dit precies? 
 • Hoe zorg je dat je consistent zichtbaar bent?
 • Hoe kom je toch elke keer weer op originele ideeën voor je content?

2

 • Wie is jouw ideale klant?
 • Hoe bedenk je een goede nieuwe bedrijfsnaam, productnaam of merknaam?
 • Wat is een goed logo?
 • Hoe ontwerp je een logo?

3

 • Aan de slag met je branding.
 • Ontwerp je eigen visitekaartje, briefpapier, poster, flyer, e-book en website.

4

 • Hoe werkt het gratis online ontwerpprogramma Canva?
 • Hoe gebruik je Canva optimaal voor jouw bedrijf?

5

 • Aan de slag met je personal branding.
 • Hoe schrijf je een pitch?

6

 • Wat is voor jou het beste social media platform?
 • Waar zit jouw klant?
 • Hoe werkt Instagram?
 • Hoe maak je een contentplanning?
 • Het belang van een Facebookgroep.

7

 • Hoe maak je een goede video?
 • Hoe zet je video in voor jouw bedrijf?
 • Wat heb je nodig om video's te maken?

8

 • Hoe kom je aan goede foto's?
 • Waar moet je op letten bij afbeeldingen gebruiken?
 • Hoe verbeter je je zichtbaarheid in Google?

9

 • Wat zijn de trends in ontwerpen en zichtbaarheid?
 • Aan welke regels moet een goed ontwerp voldoen?

The Ocean Cleanup

Met vormgeving wil ik, Ankie, de wereld mooier maken. En graag draag ik ook mijn steentje bij om de wereld op een andere manier mooier te maken. Daarom gaat € 10,- van elke deelnemer rechtstreeks naar dit goede doel.

Voor meer informatie over The Ocean Cleanup, klik hier.

Bonus

Bonus 1
Toegang tot alle online masterclasses 
ter waarde van ∞ euro

Op regelmatige basis geeft Ankie masterclasses. Onderwerpen die al voorbij zijn gekomen zijn "Verdubbel je zichtbaarheid op Instagram" en diverse masterclasses over Canva. Jij mag in de toekomst aan al deze masterclasses gratis deelnemen. 

Bonus 2
Live implementatiedag op locatie
ter waarde van 1080 euro

Tijdens deze dag gaan we echt de diepte in. We zetten de puntjes op de "i" van jouw zichtbaarheidsplan en zorgen ervoor dat jij jouw groeidoelstellingen gaat halen. Deze dag staat helemaal in het teken van de groei van jouw bedrijf. 

Bonus 3
Canva masterclass en e-book
ter waarde van 66 euro

Ter aanvulling op de module over Canva ontvang je ook nog eens het e-book "Alle ins & outs van Canva" + toegang tot de Canva masterclass + het e-book "Ontwerphandboek voor de ondernemer".

Waarom dit programma

Eerst even kort over mij. Mijn naam is Ankie Gijsel, en ik ben al ruim 15 jaar grafisch vormgever en sinds begin 2018 fulltime ondernemer. Omdat ik naast ontwerpen heel graag mijn kennis deel, geef ik al een tijdje trainingen (grafische vormgeving, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Canva en Social Media).

Toch merkte ik dat er iets miste. Uit de feedback die ik van cursisten (veelal ondernemers) kreeg, hoorde ik dat ze het moeilijk vonden om een eenmaal aangeschafte cursus ook echt af te maken. En ook vonden velen het lastig om veel korte cursussen te volgen, die dan soms ook nog deels overlap hadden, of juist helemaal niet bij elkaar aansloten. Dit zette mij aan het denken, en motiveerde mij om het beste van mijn online cursussen en offline trainingen, aangevuld met mijn kennis over ondernemen, samen te voegen in een interactief programma.

In 2019 heb ik mijn omzet meer dan verdrievoudigd ten opzichte van 2018. Dit gun ik jou ook. Ik deel mijn inzichten met je en vertel je hoe ik het aanpak. Hierdoor is dus het programma "GA zichtbaar groeien" ontstaan. En ik ben er super trots op, want als jij effectief gaat toepassen wat ik aan waarde deel in dit programma, gaat jouw bedrijf zeker groeien naar het volgende level.

De plaatsen in dit programma zijn beperkt.

Momenteel zijn er slechts 3 plaatsen vrij.

Wil jij groeien met je bedrijf en meer omzet maken? Dit programma is een praktisch stappenplan die je vanuit huis kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt. Je doet het bovendien niet alleen, maar ik kijk ten alle tijde met je mee. Twee keer per maand hebben we online contact via een videocall, je kunt me onbeperkt vragen stellen én we gaan samen op locatie de diepte in om echt stappen te zetten.

 

Meld je op tijd aan: om jouw zoveel mogelijk tijd en aandacht te geven, heb ik in mijn programma ‘GA zichtbaar groeien’ slechts beperkt plaats. Wees er dus snel bij.


Na inschrijving ontvang je direct toegang tot het online programma inclusief alle bonussen.


Betaal je liever in 3 termijnen? Dat kan natuurlijk ook. Klik op onderstaande buttons om jouw betaaltermijn te kiezen.

Liever helemaal zelfstandig aan de slag, dus zonder 1-op-1 begeleiding en live implementatiedag? Ook dat kan. Je bespaart dan 1000 euro.

Meest gekozen

Maak maximaal gebruik van het programma en geef jezelf een stok achter de deur door 1-op-1 begeleiding.

1997 euro

excl. BTW

 • Levenslang  en direct toegang tot de online academy
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Onbeperkte toegang tot toekomstige masterclasses
 • Live implementatiedag twv 1080 euro
 • Canva masterclass + e-book twv 66 euro
Betaal in
3 termijnen

Maak maximaal gebruik van het programma en geef jezelf een stok achter de deur door 1-op-1 begeleiding.

3 termijnen van 700 EURO


excl. BTW

 • Levenslang en direct toegang tot de online academy
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Onbeperkte toegang tot toekomstige masterclasses
 • Live implementatiedag twv 1080 euro
 • Canva masterclass + e-book twv 66 euro
zonder begeleiding

Bespaar 1000 euro

997 euro

excl. BTW

 • Levenslang en direct toegang tot de online academy
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Inclusief Canva masterclass en e-book twv 66 euro
 • Onbeperkte toegang tot toekomstige masterclasses
 • Altijd en overal werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf
 • Bespaar 1000 euro

100% tevredenheidsgarantie 
14-dagen

Ik krijg vaak de vraag: "Als ik het niks vind, krijg ik dan mijn geld terug?"

Mijn antwoord: Absoluut! Ik ben er zo van overtuigd dat je er veel aan gaat hebben, dat ik je het volledige bedrag terugbetaal (binnen 14 dagen) als je het niets vindt. Als je alle oefeningen en masterclasses hebt meegedaan kun je mij mailen (ankie@graphic-avenue.nl) en dan stort ik zonder vragen het geld retour.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik het programma GA zichtbaar groeien volgen?

Moet ik het programma GA zichtbaar groeien op een vaste dag of tijd volgen?

Is dit programma enkel voor startende ondernemers?

Hoe lang blijft het programma GA zichtbaar groeien toegankelijk?

Hoe kan ik betalen?

Het programma heeft 9 modules en duurt 12 weken, hoe zit dat precies?

Ik kijk er naar uit

Je bent je bedrijf niet begonnen om te struggelen. Iedereen wil vooruit en groeien. En je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Dit is je kans! Pak deze. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou deze stappen te mogen zetten. Tot gauw!


Heb je nog vragen? Twijfel je ergens over? Laat van je horen. Mail mij ankie@graphic-avenue.nl. Dan plannen we een vrijblijvend (video)gesprek in. 


Met creatieve groeten,

Ankie Gijsel