fbpx

Meer omzet, dat wil jij toch ook?

Leer op de juiste manier zichtbaar te worden, en laat hierdoor je omzet groeien.

Inschrijvingen sluiten
op 10 september 2020

137
Days
09
Hours
05
Minutes
09
Seconds

Je krijgt onvoldoende klanten binnen nu,
waardoor je dus omzet misloopt

Voor sommigen lijkt het zo makkelijk: zichtbaar zijn, social media, prachtige website, en de klanten lijken naar hen toe te stromen alsof ze er niets voor moeten doen.

Dat geeft een heel vervelend gevoel. Zeker wanneer je weet dat jij gewoon beter bent dan je concurrenten. Maar door de (online) uitstraling van je concurrent kiezen klanten eerder voor zijn/haar bedrijf. Hierdoor moet jij ja zeggen tegen klanten waar je eigenlijk niet voor wilt werken, want er moet toch omzet binnen komen. Als je al genoeg klanten kunt vinden.

Je hebt al diverse social media accounts, en je post hier regelmatig iets op. En je hoort dat dit een manier is om klanten binnen te krijgen. Het kost je veel tijd, maar voor jou levert het eigenlijk niets op.

Je weet dat je eigenlijk gewoon zichtbaarder moet zijn, en misschien zelfs moet gaan starten met video of met vloggen. Maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen, en eerlijk gezegd durf je ook niet zo goed.

Je hebt wel een logo, en een soort van huisstijl. Maar er mist consistentie. De uitstraling vind je eigenlijk nog niet professioneel genoeg, maar je weet niet zo goed waar dit aan ligt en hoe je dit moet aanpassen.

Om heel eerlijk te zijn ben je momenteel niet echt super blij met je bedrijf. Er is veel verbetering nodig om van jouw bedrijf je droombusiness te maken. Stiekem droom je daar wel van. Maar als je kijkt naar de realiteit denk je er ook wel eens aan om helemaal te stoppen als ondernemer en terug te gaan solliciteren.


Programma: Meer omzet door goede zichtbaarheid

Tijdens dit online programma krijg je 3 maanden intensieve begeleiding. Samen gaan we er voor zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar wordt op de juiste manier én, nog veel belangrijker, bij de juiste personen. Online videotrainingen in 9 modules worden ondersteund door wekelijkse masterclasses en sparringssessies met andere ondernemers. We gaan echt samen aan de slag om de zichtbaarheid van jouw bedrijf in orde te maken. En mede door de werkboeken word je meteen aan de slag gezet, om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Door alles uit dit programma toe te passen voor jouw bedrijf, ga je gegarandeerd resultaat zien.

Speciale aanbieding!
Start nu en krijg 1000 euro korting!


Wat krijg je allemaal als je je inschrijft:

Vanaf dat je je hebt ingeschreven, krijg je toegang tot de online leeromgeving. Je kunt dus direct beginnen.
Half september starten we weer met wekelijkse (12 weken lang) live online masterclasses en sparringssessies. De exacte datum wordt nog afgestemd.

Intensieve begeleiding

Niet enkel een online cursus, maar echte begeleiding, opdrachten en een gemotiveerde groep gelijkgestemden.

Locatie onafhankelijk

Je kan dit programma vanaf elke plaats volgen. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding.

Levenslang toegang

Levenslange toegang tot alle online content én alle updates.

Live masterclasses (online)

Onderwerpen worden afgestemd met de ondernemers die op dat moment het programma volgen.

Zij gingen je voor

Peter Simpelaar

Zeeuwse Vlegel

Ik ontwerp nu zelf mijn huisstijl

Vooral het persoonlijke contact tijdens het programma vond ik een meerwaarde. Het is niet "je hebt betaald, zoek het nu maar uit". 

Ik maak nu zelf al mijn ontwerpen voor de huisstijl van Zeeuwse Vlegel. Ik had niet verwacht dit te kunnen na het volgen van dit programma, maar achteraf gezien is het eigenlijk heel logisch.

Christy De Witt

Creatief ondernemer en kunstenaar

Geen ingewikkeld of hip gedoe

In haar programma Meer Omzet Door Goede Zichtbaarheid laat Ankie je zien wat dat begrip nou precies inhoudt: ''zichtbaarheid''.
Van de basic dingen zoals je visitekaartje of een website maar ook: letterlijk zelf zichtbaar zijn, bij een netwerkbijeenkomst of met je gezicht op social media.
Dat doet ze op een heel nuchtere, heel praktische en heel toegankelijke manier. Geen ingewikkeld of hip gedoe, maar heel aards en heel toegankelijk.


Een aanrader zeker voor ondernemers die net beginnen maar ook een fijne opfrisser voor de ondernemer die al wat langer bezig is en weer even back to basic wil. Daarnaast is Ankie een echte aanpakker, die als ze ergens voor gaat, dat ook voluit doet - en ook nog eens een heel fijn mens!

Corina Ranschaert

Infinty by C

Het was de investering zeker waard

Het programma 'meer omzet door goede zichtbaarheid' was voor mij zeer waardevol en compleet. Hele fijne en duidelijke uitleg. Alles stap voor stap goed uitgelegd. Een training waar je gelijk mee aan de slag kunt als ondernemer op weg naar meer zichtbaarheid. Voor mij was het de investering zeker waard.

Ankie zelf is ook een hele lieve vriendelijke vrouw. Heel gedreven in haar vak. Korte lijntjes, daar hou ik van. Zeer fijn om met haar te mogen samenwerken.

Wat vind je in de online modules

Een korte samenvatting

1

 • Hoe vergroot je de verkoop van jouw product of dienst?
 • Waarom is het winnen van vertrouwen bij je potentiële klant belangrijk en hoe doe je dit precies? 
 • Hoe zorg je dat je consistent zichtbaar bent?
 • Hoe kom je toch elke keer weer op originele ideeën voor je content?

2

 • Wie is jouw ideale klant?
 • Hoe bedenk je een goede nieuwe bedrijfsnaam, productnaam of merknaam​?
 • Wat is een goed logo?
 • Hoe ontwerp je een logo?

3

 • Aan de slag met je branding.
 • Ontwerp je eigen visitekaartje, briefpapier, poster, flyer, e-book en website.

4

 • Hoe werkt het gratis online ontwerpprogramma Canva?
 • Hoe gebruik je Canva optimaal voor jouw bedrijf?

5

 • Aan de slag met je personal branding.
 • Hoe schrijf je een pitch?

6

 • Wat is voor jou het beste social media platform?
 • Waar zit jouw klant?
 • Hoe werkt Instagram?
 • Hoe maak je een contentplanning?
 • Het belang van een Facebookgroep.

7

 • Hoe maak je een goede video?
 • Hoe zet je video in voor jouw bedrijf?
 • Wat heb je nodig om video's te maken?

8

 • Hoe kom je aan goede foto's?
 • Waar moet je op letten bij afbeeldingen gebruiken?
 • Hoe verbeter je je zichtbaarheid in Google?

9

 • Wat zijn de trends in ontwerpen en zichtbaarheid?
 • Aan welke regels moet een goed ontwerp voldoen?

Bonus

Het programma wordt aangevuld met meer dan
1250 euro aan bonussen

Bonus 1
1-op-1 zichtbaarheidsgesprek
ter waarde van 130 euro

Tijdens dit gesprek bespreken we je hele huidige huisstijl en zichtbaarheid. Samen kijken we waar de verbeterpunten liggen. Je krijgt een lijstje met tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Bonus 2
Masterclasses en sparringsessies
ter waarde van 1080 euro

Wekelijks komen we online samen met een groep ondernemers. We bespreken vraagstukken en problemen en vragen elkaars opinie over bepaalde zaken. Kortom: een mastermind groepje waar je met je ondernemersvragen terecht kunt.


Deze sparringsessies worden aangevuld met 9 masterclasses over onderwerpen als nieuwsbrieven, nieuwe klanten benaderen, salesfunnel, lanceren, expert status opbouwen, enz.


Ook gaan we samen aan de slag nav de masterclasses met een bepaald onderdeel van je zichtbaarheid. Zo ga je echt stappen zetten voor jouw bedrijf.

Bonus 3
Canva masterclass en e-book
ter waarde van 66 euro

Ter aanvulling op de module over Canva ontvang je ook nog eens het e-book "Alle ins & outs van Canva" + toegang tot de Canva masterclass + het e-book "Ontwerphandboek voor de ondernemer".

Waarom dit programma

Eerst even kort over mij. Mijn naam is Ankie Gijsel, en ik ben al ruim 15 jaar grafisch vormgever en sinds begin 2018 fulltime ondernemer. Omdat ik naast ontwerpen heel graag mijn kennis deel, geef ik al een tijdje trainingen (grafische vormgeving, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Canva en Social Media). Sinds 2018 heb ik een online cursusplatform waar diverse korte cursussen gevolgd kunnen worden.

Toch merkte ik dat er iets miste. Uit de feedback die ik van cursisten (veelal ondernemers) kreeg, hoorde ik dat ze het moeilijk vonden om een eenmaal aangeschafte cursus ook echt af te maken. En ook vonden velen het lastig om veel korte cursussen te volgen, die dan soms ook nog deels overlap hadden, of juist helemaal niet bij elkaar aansloten. Dit zette mij aan het denken, en motiveerde mij om het beste van mijn online cursussen en offline trainingen, aangevuld met mijn kennis over ondernemen, samen te voegen in een interactief programma.

In 2019 heb ik mijn omzet meer dan verdrievoudigd ten opzichte van 2018. Dit gun ik jou ook. Ik deel mijn inzichten met je en vertel je hoe ik het aanpak. Hierdoor is dus het programma "Meer omzet door goede zichtbaarheid" ontstaan. En ik ben er super trots op, want als jij effectief gaat toepassen wat ik aan waarde deel in dit programma, gaat jouw bedrijf zeker groeien naar het volgende level.

Ankie Gijsel, creative brand expert
Graphic Avenue - Ankie Gijsel

Profiteer van deze actie en ontvang nu eenmalig 1000 euro korting

Wil jij groeien met je bedrijf en meer omzet maken? Dit programma is een praktisch stappenplan die je vanuit huis kunt volgen op het moment dat het jou uitkomt. Je doet het bovendien niet alleen maar samen met een groep andere ondernemers die je wekelijks spreekt.

 

Meld je op tijd aan: om zoveel mogelijk mensen te helpen, heb ik besloten om het programma ‘Meer omzet door goede zichtbaarheid’ met korting aan te bieden. De deuren van deze actie zijn tijdelijk geopend. Dit is de allerlaatste keer dat het programma zo laaggeprijsd te volgen is. Wees er op tijd bij want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar met korting. 


Na inschrijving ontvang je direct toegang tot het programma inclusief de ruim 1250 euro aan bonussen.


Dit eenmalige aanbod is geldig tot 10 september 23.59 uur. 

Betaal je liever in 3 termijnen? Dat kan natuurlijk ook. Klik op onderstaande buttons om jouw betaaltermijn te kiezen.

Liever helemaal zelfstandig aan de slag, dus zonder wekelijkse live masterclasses en begeleiding? Ook dat kan. Je bespaart dan 1250 euro.

Tijdelijk 1000 euro korting!

Normale prijs: € 2997,- excl. BTW


Meest gekozen.

Maak maximaal gebruik van het programma en geef jezelf een stok achter de deur door wekelijkse live begeleiding.

Tijdelijk slechts 1997 euro

excl. BTW

 • Levenslang  en direct toegang tot de online academy
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Inclusief alle bonussen twv meer dan 1250 euro
 • 1-op-1 zichtbaarheidsgesprek twv  130 euro
 • Wekelijkse masterclasses en sparringsessies twv 1080 euro
 • Canva masterclass + e-book twv 66 euro
 • Ontwerphandboek voor de ondernemer twv 15,97 euro
Betaal in
3 termijnen

Normale prijs: 3 termijnen van € 1084,-

Tijdelijk slechts 3 termijnen van

750 euro

excl. BTW

 • Levenslang toegang
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Inclusief alle bonussen twv meer dan 1250 euro
 • 1-op-1 zichtbaarheidsgesprek twv 130 euro
 • Wekelijkse masterclasses en sparringsessies twv 1080 euro
 • Canva masterclass + e-book twv 66 euro
 • Ontwerphandboek voor de ondernemer twv 15,97 euro
zonder begeleiding

Normaal € 1747,-

Tijdelijk slechts 747 euro

excl. BTW

 • Levenslang toegang
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Inclusief Canva masterclass en e-book twv 66 euro
 • Inclusief Ontwerphandboek twv 15,97 euro
 • Altijd en overal werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf
 • Bespaar 1250 euro

Inschrijvingen sluiten 
op 10 september 2020

137
Days
09
Hours
05
Minutes
09
Seconds

100% tevredenheidsgarantie 
14-dagen

Ik krijg vaak de vraag: "Als ik het niks vind, krijg ik dan mijn geld terug?"

Mijn antwoord: Absoluut! Ik ben er zo van overtuigd dat je er veel aan gaat hebben, dat ik je het volledige bedrag terugbetaal (binnen 14 dagen) als je het niets vindt. Als je alle oefeningen en masterclasses hebt meegedaan kun je mij mailen (ankie@graphic-avenue.nl) en dan stort ik zonder vragen het geld retour.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik het programma Meer omzet door goede zichtbaarheid volgen?

Hoe kan ik betalen?

Tijdelijk 1000 euro korting!

Normale prijs: € 2997,- excl. BTW


Meest gekozen.

Maak maximaal gebruik van het programma en geef jezelf een stok achter de deur door wekelijkse live begeleiding.

Tijdelijk slechts 1997 euro

excl. BTW

 • Levenslang  en direct toegang tot de online academy
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Inclusief alle bonussen twv meer dan 1250 euro
 • 1-op-1 zichtbaarheidsgesprek twv  130 euro
 • Wekelijkse masterclasses en sparringsessies twv 1080 euro
 • Canva masterclass + e-book twv 66 euro
 • Ontwerphandboek voor de ondernemer twv 15,97 euro
Betaal in
3 termijnen

Normale prijs: 3 termijnen van € 1084,-

Tijdelijk slechts 3 termijnen van

750 euro

excl. BTW

 • Levenslang toegang
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Inclusief alle bonussen twv meer dan 1250 euro
 • 1-op-1 zichtbaarheidsgesprek twv 130 euro
 • Wekelijkse masterclasses en sparringsessies twv 1080 euro
 • Canva masterclass + e-book twv 66 euro
 • Ontwerphandboek voor de ondernemer twv 15,97 euro
zonder begeleiding

Normaal € 1747,-

Tijdelijk slechts 747 euro

excl. BTW

 • Levenslang toegang
 • 9 modules + werkboeken twv 2997 euro
 • Inclusief Canva masterclass en e-book twv 66 euro
 • Inclusief Ontwerphandboek twv 15,97 euro
 • Altijd en overal werken aan de zichtbaarheid van jouw bedrijf
 • Bespaar 1250 euro

Ik kijk er naar uit

Je bent je bedrijf niet begonnen om te struggelen. Iedereen wil vooruit en groeien. En je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Dit is je kans! Pak deze. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou deze stappen te mogen zetten. Tot gauw!


Met creatieve groeten,

Ankie Gijsel