fbpx

Je hebt al een tijdje Photoshop geïnstalleerd staan op je computer, maar je doet er eigenlijk niets mee. Je wilt graag je eigen e-books en werkboeken maken en dit niet meer hoeven uit te besteden. Je wilt zelf aan de slag als grafisch ontwerper en de basis leren.​

Meer omzet, dat wil jij toch ook? Tijdens een 12-weken durend programma ga je actief aan de slag met de zichtbaarheid van je bedrijf. Nadat je dit programma hebt doorlopen, heb je alle tools in handen om je ideale klant aan te trekken. Je leert om de vormgeving van je bedrijf vóór jou te laten werken en 1 lijn aan te brengen in je huisstijl. Klik hier voor meer info.

‘Zelluf doen’… Bij de meeste mensen blijft deze ‘kleuterquote’ wat langer in gebruik. In mijn geval op het gebied van zelf ontwerpen en opmaken. Hoe geschikt zijn dan de trainingen van Graphic Avenue! Ideaal voor de zelfstandige, eigenzinnige ondernemer en medewerker. In overleg met Ankie volgde ik in september 2018 een grafische training op maat, waarbij (de basis van) Adobe Illustrator, het maken van infographics en opmaak aan bod kwamen. Heel praktisch en onder begeleiding van een geduldige docente. Ankie, bedankt voor deze bruikbare extra vaardigheden!
Schuiven naar boven