Verdubbel je zichtbaarheid op Instagram Minicursus

minicursus Verdubbel je zichtbaarheid op Instagram

Betere online zichtbaarheid betekent meer klanten

 • Online minicursus t.w.v. € 247,- 
 • Online vanuit een besloten Facebookgroep
 • 3 weken terug te kijken
 • Slechts 47 euro excl. BTW, waarvan € 5,- voor The Ocean Cleanup
  (zie verderop op deze pagina)

"Verdubbel binnen een week je zichtbaarheid op Instagram."

Dit is voor jou als je ...

Er zijn heel veel redenen om je zichtbaarheid op Instagram te vergroten. Als je je herkent in onderstaande punten, dan is dit dé cursus voor jou!

 • Je hebt een Instagramaccount, maar je volgers aantal blijft steken.
 • Je hebt gehoord dat je met Instagram klanten kunt binnenhalen, maar je vraagt je af hoe dan.
 • Je wilt zichtbaarder zijn met jouw bedrijf of merk, maar je weet niet precies wat werkt en hoe het werkt.
 • Je wilt social media effectief gaan inzetten, maar je weet niet precies hoe en met welke strategie.

Mis de boot niet! Instagram is het nieuwe Facebook.

Het laatste jaar vindt er een verschuiving plaats in de gebruikers. Was Instagram eerst een platform voor de jeugd waar vooral mooie plaatjes en foto's werden gedeeld, tegenwoordig is de leeftijd van de gemiddelde gebruiker aan het stijgen naar boven de 30.

Wat ga je in deze cursus leren:

Doel bepalen

Waarvoor ga je je Instagramaccount concreet inzetten.

Techniek

Hoe werkt Instagram en hoe maak je optimaal gebruik van alle features.

Strategie

Met welke strategie kan je het meest efficiënt je doel bereiken.

Content

Hoe maak je steeds weer nieuwe content die past bij jouw bedrijf.

Q&A

Uiteraard is er volop ruimte voor al je vragen.

Werkboeken

Kom meteen in de actiestand door gebruik te maken van de oefeningen in de werkboeken.

Zij gingen je voor

Al 55 cursisten deden al mee aan deze minicursus, en ze behaalden geweldige resultaten.
Hieronder lees je enkele van hun reviews.

Review
Review
Review

Praktische informatie

 • Deze minicursus bestaat uit 5 modules en is prettig te volgen binnen een week als je elke dag 1 module doet.
 • Je hoeft je niet te haasten. Na aanmelden heb je 3 maanden de tijd om alle content te bekijken.
 • De cursus vindt plaats in een online academy. Direct na betalen krijg je toegang.
 • In de besloten Facebookgroep vindt je een community waar je vragen kunt stellen en mede-ondernemers vindt om te connecten en waar regelmatig aanvullende info zal worden gedeeld. Je behoudt de toegang tot de Facebookgroep ook nadat je de cursus hebt afgerond. Je kunt dus altijd je vragen blijven stellen.
 • De waarde van deze cursus is € 247,-
 • Deelname kost 47 euro excl. BTW. Dit is een instapprijs. Waarschijnlijk gaat de prijs binnenkort weer omhoog, als de content van de cursus wordt aangevuld.
 • Per deelname gaat € 5,-  naar het goede doel "Clean the ocean". Wanneer je naar beneden scrollt, vind je meer informatie over deze organisatie.

Waarom deze cursus

Eerst even kort over mij. Mijn naam is Ankie Gijsel, en ik ben al ruim 15 jaar grafisch vormgever en sinds begin 2018 fulltime ondernemer bij Graphic Avenue. Omdat ik naast ontwerpen heel graag mijn kennis deel, geef ik al een paar jaar trainingen (grafische vormgeving, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Canva en Social Media) en heb ik een online cursusplatform waar diverse cursussen gevolgd kunnen worden.

Uiteraard vind je mij op Instagram. Je kunt me volgen via https://www.instagram.com/graphicavenue_ankiegijsel/

Als je zichtbaarder wilt worden, zul je volgers verliezen. Ik wilde dat ik dit eerder begreep. Er zullen altijd mensen zijn die jou ontvolgen, omdat jij meer zichtbaar bent. En dat is helemaal niet erg weet ik nu. Zij zijn gewoon niet jouw ideale klant. En dat is prima. Het betekent dat de volgers die jou wel volgen juist wel klant kunnen worden bij jou.

Instagram lijkt zo'n eenvoudig platform. Toch moet je het wel op de goede manier aanpakken om het echt goed in te zetten voor jouw bedrijf. In deze cursus heb ik samengevat wat ik had willen weten toen ik Instagram zakelijk ging inzetten. Deze cursus is voor jou als je niet zelf het wiel wilt uitvinden, maar gewoon meteen lekker praktisch aan de slag wilt. Niet meer aanmodderen en af en toe wat posten, omdat dit er nu eenmaal bij hoort als ondernemer, maar effectief gebruik maken van de tools die Instagram jou biedt als bedrijf en je zichtbaarheid verdubbelen!

The Ocean Cleanup

Met vormgeving wil ik, Ankie, de wereld mooier maken. En graag draag ik ook mijn steentje bij om de wereld op een andere manier mooier te maken. Daarom gaat € 5,- van elke deelnemer rechtstreeks naar dit goede doel.

Voor meer informatie over The Ocean Cleanup, klik hier.

FAQ

 1. Als dit een Instagramcursus is, waarom wordt deze dan gegeven in een online academy en Facebookgroep?
  2 redenen: Omdat niet iedereen al even vaardig is met Instagram om een cursus op dit platform te volgen. En ten tweede omdat je nu de video's op je laptop kunt bekijken, terwijl je direct de tips toepast op Instagram via je telefoon.
 2. Waarom heb ik maar 3 maanden toegang? Omdat ik wil dat je in actie schiet, dat je het geleerde meteen in praktijk gaat brensen. Wanneer je eeuwig toegang hebt tot een cursus, is de noodzaak om in actie te komen heel laag. Doordat er een tijdslimiet en dus een deadline is, zal je wel de nodige actie gaan ondernemen. En alleen zo ga je resultaten boeken.
 3. Na het volgen van deze cursus zijn mijn aantal volgers niet verdubbeld. Hoe zit dat? Deze cursus focust niet op het verdubbelen van je aantal volgers. Dit heeft geen zin, wanneer deze volgers niet jouw ideale klant representeren. Je wilt juist de kwaliteit van je volgers vergroten. Met deze cursus zal wel je bereik op Instagram verdubbelen: het aantal views van je posts en stories. Ook ga je (nog) meer je ideale doelgroep bereiken, in plaats van zomaar random volgers.
 4. Is de theorie van deze cursus enkel toepasbaar op Instagram? Nee, je kunt deze op elk social media platform inzetten. Deze cursus focust wel op Instagram, omdat we ook op de techniek en het algoritme van Instagram ingaan.

Aarzel niet langer en doe mee!

Na aanmelden kan je direct beginnen. Zie ik je gauw?