Graphic Avenue - Displaying items by tag: tutorial
Menu
A+ A A-

Waarom een huisstijl?

Als startende ondernemer komt er enorm veel op je af, je moet zo veel regelen. En alles kost geld. Je logo is vaak een bijzaak, en leuk om te hebben, maar je neefje kan wel iets maken op zijn computer. En een huisstijl is al helemaal teveel om over na te denken. Waarom het toch belangrijk is aandacht te besteden aan een huisstijl lees je in deze blog.

Read more...

Google ranking checken

Je hebt een prachtige website gemaakt of laten maken. Maar hoe weet je nu of je ook gevonden wordt? Je weet al dat hoe hoger je in Google staat, hoe beter dit is. Maar hoe kom je er achter op welke plaats je website staat in Google? En welk zoekwoord levert het beste resultaat op? Lees het in deze blog.

Read more...

Personal branding

Bij personal branding beschouw je jezelf als een merk. Je weet wat je uniek maakt en je wilt jezelf onderscheiden van anderen en dit ook uit dragen. Met je personal brand wil je positieve beelden en associaties oproepen. Dit geldt zeker voor professionals in de zakelijke dienstverlening. Belangrijk hierbij is authenticiteit. Het gaat absoluut niet om het spelen van een rol.

Read more...

Automatisch paginanummers toevoegen in InDesign

Je hebt een prachtig boek of tijdschrift opgemaakt in InDesign, en handmatig een paginanummer toegevoegd op elke bladzijde. Maar nu moet er een pagina extra worden toegevoegd, ergens in het midden natuurlijk. Een ramp, want al je paginanummers kloppen niet meer. Dit kan handiger. Hoe? Lees het in deze tutorial.

Read more...