There's a little Canva Witch or Wizzard in all of us

Eigenlijk omschrijft niemand het beter dan Harry Potter himself:

"Every great wizard in history has started out as nothing more than what we are now: students. If they can do it, why not us?"

- Harry Potter, in Harry Potter and the Order of the Phoenix -

Om de Canva Witch of Canva Wizzard in jezelf naar boven te halen, moet je érgens beginnen. En waarom niet met een van mijn leuke, laagdrempelige basiscursussen?

Hieronder vind je alle cursussen, masterclasses en opleidingen. Voor meer informatie kun je gewoon doorklikken. Heb je vragen over 1 van de cursussen, neem dan zeker even contact op.

Bonus: je boost jouw skills én helpt de planeet

Bij iedere cursusinschrijving doe ik een donatie aan The Ocean Cleanup

Met mijn ontwerpen hoop ik de wereld een beetje mooier te maken. En voor mijn cursussen geldt hetzelfde. Ik help jou vooruit. Én de planeet. Want bij iedere cursusinschrijving – behalve de gratis basiscursus – doneer ik 5 euro aan The Ocean Cleanup.

Voor mij als Zeeuwse is water altijd dichtbij; mijn werkplek heeft zelfs uitzicht over de Westerschelde. Ik denk dat het belangrijk is voor iedereen om goed voor de planeet te zorgen, en de oceanen maken daar een héél groot deel van uit. Daarom steun ik de missie van de Nederlandse uitvinder en ondernemer Boyan Slat, om onze oceanen plasticvrij te maken!

Eén van mijn Instagram-volgers gaf een prachtige definitie voor het woord ‘heks’, namelijk:

Een vrouw die leeft op het ritme van de natuur en groot respect heeft voor de natuur. (…) Zij die boodschappen ziet en vindt om zichzelf en anderen te helpen, in de natuur en alles wat daarmee verbonden is ❤

Geen abracadabra. Duidelijke taal. En precies hoe ik het zie. Als persoon, onderneemster en Canva Witch vind ik het belangrijk om te ondernemen met respect voor de aarde.