fbpx

Over

Ankie Gijsel

Samen aan de slag

Een ontwerp maken, dat doe ik niet alleen. Een ontwerp maak ik altijd samen met jou. Want jij weet wie jouw ideale klant is. Jij weet wie er aangesproken moeten worden met het ontwerp. Jij weet wat het doel is van het design. En misschien heb je al een idee in je hoofd hoe het er uit moet komen te zien. Samen gaan we dit idee omzetten naar een professioneel ontwerp dat de juiste persoon aanspreekt.


Hetzelfde geldt voor het geven van een training. Deze gaat alleen maar perfect zijn met de input van jou. Samen zorgen we ervoor dat het geleerde perfect aansluit op de praktijk. En dat je weet hoe je alles zelf kunt toepassen op het juiste moment.

Wie is Graphic Avenue?

Graphic Avenue is geboren uit passie en ambitie. Opgericht in 2005 door Ankie Gijsel, en langzaam gegroeid naar een volwaardig bedrijf.

Ankie Gijsel

Ankie Gijsel

Eigenlijk ben ik mijn hele leven al visueel ingesteld. Ik hield altijd al van tekenen en knutselen. En bepaalde details vallen mij op die anderen over het hoofd zien. Ook ben ik dol op kleur en heb ik een voorliefde voor werken met computers. Dit laatste is mij met de paplepel ingegoten door mijn vader. Op mijn zesde had ik al mijn eerste PC op mijn slaapkamer staan. En elke zoveel jaar, wanneer mijn vader een nieuwe kocht, kreeg ik de oude.

Het eerste tekenprogramma wat ik gebruikte, en mezelf aanleerde, was Harvard Graphics :-)

Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat mijn studie Grafische en Digitale Vormgeving aan de Arteveldehogeschool in Gent geheel in het verlengde ligt hiervan.

Na 14 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven, altijd in de grafische sector (als dtp-er, grafisch vormgever en design manager), heb ik in 2018 gekozen voor het fulltime ondernemerschap. Waarom? Omdat ik hou van een uitdaging. Omdat ik nooit uitgeleerd ben.

Maar bovenal omdat ik de wereld een beetje mooier wil maken en ondernemers wil helpen met zichtbaar zijn. Sinds 2018 ben ik ook begonnen met trainingen geven. Volgens mijn vriend zit het in de familie dat ik graag dingen uitleg, dus laten we het daar op houden. Ik weet in ieder geval dat ik mijn skills kan overbrengen, want mijn klanten zijn super tevreden. En daar doe ik het voor.

Portfolio

De klanten van Graphic Avenue zijn leuk. En we zijn trots op wat we voor hen hebben mogen realiseren. Onze favorieten hebben we voor je verzameld in een showcase. Dit is onze portfolio.

Pipsy

Ankie kan niet zonder Pipsy, een superlieve en ondeugende boerenfox terriër. Zij is sinds 2017 de inspiratiegoeroe van Graphic Avenue en een volwaardig teamlid. Ze zorgt voor een vrolijke noot. Ook staat ze altijd klaar voor een stevige wandeling om te helpen het hoofd leeg te maken voor nieuwe ideeën. Verder is ze een echte bourgondiër, is ze altijd te vinden voor een potje touwtrekken en houdt ze van rennen en graven op het strand.

Ze is dol op visite, dus kom gerust een keer kennis maken met haar.

Pipsy

Word lid van de Facebookgroep Zichtbaar als ondernemer. Hierin deel ik regelmatig tips over zichtbaarheid en ondernemersschap. Lidmaatschap is gratis.

Zijn wij al een connectie op LinkedIn? Je vindt hier meer informatie over mijn vorige werkgevers.

Via Instagram houd ik je regelmatig op de hoogte van mijn leven als ondernemer. Leuk als je me daar volgt.

Ook als Graphic Avenue ben ik te vinden op Facebook met een bedrijfspagina.

Mooie foto's staan er op deze website he. Alle foto's van Ankie zijn gemaakt door Sarike van Es.

Enthousiast geworden en zin in een samenwerking?

Plan een inspiratiegesprek in: