fbpx

Over

Canva love

Echt iedereen kan professionele ontwerpen maken

Ik (Ankie) steek dit niet onder stoelen of banken. Ik ben een ontzettende fan van Canva. Natuurlijk ben ik grafisch vormgever, en natuurlijk blijft mijn eerste liefde uitgaan naar programma's als Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign. Maar Canva maakt het leven zoveel makkelijker. Zowel voor mij als voor mijn klanten.


Canva is hét gratis online ontwerpprogramma van dit moment. Het is een tool die werkt in je browser en als app op je telefoon. Je ontwerpt er zelf eenvoudig de mooiste dingen mee. En het ziet er meteen professioneel uit. 


Ik gebruik Canva al jaren als aanvulling en om mijn klanten optimaal te ondersteunen. Ik mag me dan ook oprecht Canva-expert noemen. Het combineren van mijn skills als vormgever met een ontwerpprogramma als Canva is een ideale combinatie voor geweldige resultaten.

Een Facebook omslagfoto die wel past

Er is niets vervelender dan een Facebook omslagfoto die er netjes uitziet

Read More
Hoe gebruik je SVG-bestanden in WordPress en Canva

Hoe gebruik je SVG-bestanden in WordPress en Canva

Wat is SVG?SVG betekent Scalable Vector Graphics. Dit zijn afbeeldingen, opgebouwd met

Read More
3 manieren om jouw blogposts te verbeteren met Canva

3 manieren om jouw blogposts te verbeteren met Canva

Canva is de go-to tool geworden voor bloggers. En van geen wonder.

Read More
Top 7 nieuwe features in Canva van 2020

Top 7 nieuwe features in Canva in 2020

Background remover in Pro accountMet stip op 1: de Background Remover tool

Read More

Gratis basiscursus Canva

De eerste keer dat je Canva gaat gebruiken, kan het wat overweldigend lijken. Er is zoveel mogelijk met dit programma. Je kan er logo’s, briefpapier, folders, posters, e-books, social media posts  en nog veel meer mee ontwerpen. Daarom heb ik speciaal voor jou een gratis basiscursus Canva samengesteld, zodat je meteen goed aan de slag gaat.

Canva aanbod

Gratis Canva versus Canva Pro

Je kunt Canva altijd gratis gebruiken als je niet van de extra's gebruik wilt maken die Canva Pro biedt. Zeker wanneer je Canva maar af en toe gebruikt, biedt de gratis versie meer dan voldoende om mooie ontwerpen te maken voor bijvoorbeeld je social media.


Canva Pro biedt o.a. de volgende extra opties:
 • Eigen lettertypes uploaden
 • Het formaat van je ontwerp wijzigen
 • Brandkits aanmaken om huisstijlen in op te slaan 
 • Onbeperkt aantal mappen aanmaken
 • De achtergrond van een foto verwijderen
 • Je ontwerp opslaan met transparante achtergrond
 • Alle foto's, sjablonen en elementen zijn inbegrepen in de abonnementskosten. Je hoeft niet meer bij te betalen als je een ontwerp wilt downloaden met een Pro-element.
 • Meer features beschikbaar bij bijvoorbeeld animaties

Haal meer uit Canva

Kan je al een klein beetje je weg vinden in Canva, maar wil je er meer uithalen? De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Om je verder te helpen biedt Graphic Avenue een aantal producten aan.

Canva bootcamp light

Canva bootcamp light

5

Ben je net gestart met Canva en wil je er meer over weten?

→ Maak snel kennis met de uitgebreide mogelijkheden en start met het opbouwen van jouw Canva kennis. Nu voor slechts 5 euro!

Canva bootcamp

Canva bootcamp

4.8
 • Zichtbaarheid vergroten: met originele content die de aandacht opeist en waar je niet zomaar voorbij scrollt.
 • Haal alles uit Canva wat er in zit. Je kunt er zoveel uithalen. Andere software heb je niet nodig.
 • Ontdek de geheimen van het maken van videocontent met Canva
Canva masterclass

Canva masterclass

5.0

Online masterclass waarin je stap voor stap ziet hoe Canva werkt en alle geheimen leert kennen. Na het volgen van deze online training kun jij zelf ontwerpen wat je nodig hebt, en helemaal in lijn met jouw huisstijl.

Wat klanten zeggen

"Een masterclass Canva bij Ankie is zeker aan te raden. Ze vertelt enthousiast wat de mogelijkheden zijn en kan goed uitleg geven over de verschillende functies. Als je vragen hebt staat ze voor je klaar wat ik echt als een pluspunt ervaar. Mijn ervaring is als je eenmaal aan de slag gaat, pas op want het werkt verslavend."

Marieke Gerreman

"

"De sfeer tijdens de masterclass was heel fijn. Er was alle ruimte om vragen te stellen. Heel fijn hoe je kon meekijken op het scherm hoe je de foto’s bewerkt. Een aanrader om een masterclass bij Ankie van Graphic avenue te volgen!"

Nicole van Pamelen

"

"Met behulp van het e-book is het mij zonder enige ervaring gelukt om een duidelijke infographic te maken. Handig bij het vrijwilligerswerk dat ik doe. En ik heb meteen de smaak te maken. Door de duidelijke uitleg in het e-book is Canva meteen verslavend. Ik ben al aan mijn tweede infographic begonnen. Dat bespaart ons mooi de kosten van het inhuren van een professional."

Conny Bakker

"

Dit filmpje is een voorbeeld van wat je kunt maken met Canva Pro. Start nu je proefversie.